Heeft u hulp nodig?

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKENMIJN COMPUTER HULP GAAT VERDER!

Daar waar de meesten stoppen, gaan wij verder. Zo zijn wij niet bang om de schroevendraaier te pakken, uw computer een upgrade te geven of te repareren en u te adviseren bij de aankoop van een nieuwe computer of tablet.

Voordelen

Eerlijkheid op de eerste plaats

Gedreven om u te ontzorgen.

Veilig en betrouwbaar

Altijd een persoonlijk iemand

Flexibel, altijd inzetbaar

Voordelig en toch zeker

Ervaringen van onze klanten

Wij hadden Geen ervaring met laptop of computer, de laptop stond al 2 jaar in de kast. Wij hebben samen met Dylan 12 weken les gehad over de laptop en het internet,en wat je hier allemaal mee kunt doen. Nu zijn wij dankbaar dat wij les hebben gehad van Dylan. De klik was er gelijk, dit vinden wij erg belangrijk. Wij hebben een erg goede ervaring met Mijn Computer Hulp.

Ik maak sinds enige tijd gebruik van Mijn Computer hulp in de persoon van Dylan Jonker en ben hier zeer tevreden over. Op hulpvragen wordt per omgaande gereageerd en alle grote en kleine IT-problemen worden adequaat en snel opgelost, zowel aan huis als online of telefonisch.
Ik kan hem van harte aanbevelen; hij krijgt van mij 5 sterren!

Ik heb een goede ervaring met Dylan van “Mijn Computer Hulp”. Heeft goed geluisterd naar de moeilijkheden van de computer en heeft dit opgelost en tips gegeven om zelf dingen op te lossen. Daarnaast heeft hij een probleem via een onlineverbinding snel en vakkundig opgelost. Trage computer opgeschoond.
Het verwijderen van tijdelijke bestanden komt de snelheid van de laptop ten goede. Overzichtelijke facturen worden via de portal aangemeld en de betaling kan snel en overzichtelijk plaatsvinden.

Afspraak was snel gepland Het probleem was zo opgelost! Erg duidelijke uitleg en ik ben super tevreden.
Kom zeker terug!

Samenwerkingen