fbpx

Status van de harde schijf

Vermijd onnodig gegevensverlies: als een harde schijf van een van uw apparaten fouten meldt, nemen wij contact met u op zodat wij samen met een back-up maken van uw belangrijke gegevens. Zo voorkomen wij bijna 95% van alle gevallen van dataverlies door harde schijf crashes.

Schijf
Geheugen

Geheugengebruik

Zorg voor systemen zonder storingen door een geheugendrempel in te stellen en een melding te ontvangen, zodra een apparaat beneden deze drempel komt.

Processor-gebruik

Voorkom beschadiging van uw apparaten – stel een CPU-gebruiksdrempel in en ontvang een melding, wanneer een processor deze overschrijdt.

CPU
Processen

Windows besturingssysteem

Om u ongestoord te laten werken op uw computer houden wij in de gaten of de besturingsprocessen van uw computer actief zijn

Gebeurtenis logboeken

Veel belangrijke foutmeldingen worden, voordat er daadwerkelijk een probleem is, vooraf al aangeduid in het gebeurtenislogboek. Wij houden de kritieke meldingen in de gaten en reageren nog voor het kwaad geschied.

Event logboek
Schijfruimte

Schijfruimte

Uw computer kan na verloop van tijd vol raken. Wellicht is dit tijd voor een opschoning. Wij waarschuwen u nog voordat de harde schrijf vol raakt zodat u ongestoord kunt blijven computeren

Windows update

Één van de belangrijkste methoden om uw computer veilig te houden is uw computer te voorzien van de laatste updates. Wij houden in de gaten of de belangrijkste updates van Windows wel geïnstalleerd zijn.

Windows update
Antivirus

Antivirus software

Neem geen risico’s. Onze antivirus software zorgt ervoor dat uw computer te allen tijde veilig gebruikt kan worden op het internet. Zo kun u onbezorgd online gaan.

Windows firewall

Een uitgeschakelde firewall vormt een van de grootste risico’s voor uw systemen. Wij houden in de gaten of uw firewall wel ingeschakeld is en zo zijn werk kan doen u te beschermen tegen indringers.

Firewall

Bekijk alle onderdelen uit Raad en Daad

Toezicht

Mijn Computer Hulp houd een oogje in het zeil. Zijn alle updates wel geïnstalleerd?

Antivirus

Mijn Computer Hulp controleert of uw virusscanner goed werkt. Continu.

ICT Keuring

Jaarlijks keuren en certificeren wij uw computerapparatuur. Zo kunt u met een veilig gevoel internet-bankieren.

Hulp op afstand

Toch nog ergens hulp bij nodig? Mijn Computer Hulp assisteert u op afstand, wanneer het u uitkomt.