fbpx

Veiligheid en Mijn Privacy

Toegang tot gegevens

De toegang van onze software limiteert zich enkel tot de gegevens genoemd in de Raad & Daad bijlage Monitoring en bijlage Antivirus. Wij hebben geen toegang tot uw bestanden, programma’s, internetgeschiedenis of wat u op de computer uitvoert.

Hulp op afstand?

Ondersteuning op afstand nodig? Uiteraard helpen wij u graag. Onze software stelt ons in staat om uw bureaublad op afstand over te nemen en te besturen. Dat betekent niet dat wij ongezien in uw computer kunnen kijken. Wij krijgen toegang door het versturen van een support-aanvraag naar uw computer. Enkel na bevestiging van uw kant voorziet u ons van toegang tot uw bureaublad. Deze toegang is éénmalig. Na afloop van een support-sessie zullen wij een nieuwe aanvraag doen.

Uw gegevens zijn veilig

In de huidige digitale wereld zijn beveiliging en privacy zeer belangrijke zaken en deze zijn het waard om zorgvuldig te worden beschermd. Wij streven er dus naar om u de hoogste beveiligingsstandaarden te leveren.

bewaking codering

Versleuteling

In technische taal werkt onze software met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private sleuteluitwisseling en AES (256 Bit). In Nederlands betekent dit dat de gegevensverbinding tussen uw computer en ons kantoor is beveiligd. Op deze manier heeft een kwaadwillende geen toegang tot onze verbinding.

Tweeledige authentificatie-methode

De tweeledige authentificatiemethode voegt een extra veiligheidslaag toe, om onze software te beschermen tegen toegang door onbevoegden. Met de tweeledige authenticatiemethode verplichten wij naast gebruikersnaam en wachtwoord, voor aanmelding bij onze software een code nodig te hebben die op een mobiel apparaat is gegenereerd. De code wordt gegenereerd via het TOTP-algoritme (eenmalig wachtwoord op tijdbasis). U kunt hier meer over vinden op het internet.

2 delige bevestiging